ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

 

Το exploreroutdoor.gr σχεδιάστηκς έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να το επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email στο exploreroutdoor.gr. Αυτά τα στοιχεία σε καμία περίπτωση δεν διατίθενται σε τρίτους και η επεξεργασία τους γίνεται μόνο για τη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών του exploreroutdoor.gr.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε κάποια αγορά, έχετε στη διάθεση σας δυο τρόπους:

Αγορά ως «επισκέπτης»

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, εάν επιλέξετε «Ολοκλήρωση Παραγγελίας ως επισκέπτης» το exploreroutdoor.gr θα σας ζητήσει προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) αποκλειστικά για να διεκπεραιωθεί αυτή η αγορά. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας με συγκεκριμένο κωδικό. Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται και δεν χρησιμοποιούνται περεταίρω. Σε κάθε σας αγορά θα πρέπει να συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία κ.οκ.

Αγορά ως «Εγγεγραμμένος πελάτης»

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, εάν επιλέξετε «Δημιουργία λογαριασμού» το exploreroutdoor.gr σας ζητά επίσης στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail), προκειμένου να δημιοθργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό. Σε αυτό το λογαριασμό έχετε πρόσβαση μόνο εσείς, μέσω κωδικών αναγνώρισης που εσείς ορίζετε.

   

Οι κωδικοί αυτοί, που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας, είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή user name) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής τους θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία password. Σας ενθαρρύνουμε να επικαιροποιείτε τα στοιχεία σας σε τακτά χρονικά διαστήματα ή όταν αυτά μεταβάλλονται. Υπεύθυνοι για την ακρίβεια των στοιχείων είστε αποκλειστικά εσείς. 

Ο Λογαριασμός Πελάτη, σας επιτρέπει να μην επαναλαμβάνετε τις ίδιες διαδικασίες σε κάθε αγορά, να δημιουργείτε λίστα με «επιθυμητά», καθώς και να απολαμβάνεται συγκεκριμένα προνόμια που κατά καιρούς το exploreroutdoor.gr προσφέρει (εκπτώσεις, προσφορές κλπ.) στους πελάτες του.  

Τα προσωπικά σας στοιχεία (διεύθυνση κλπ.), έχετε τη δυνατότητα να τα επεξεργαστείτε ή και να τα διαγράψετε όποτε και αν το επιθυμείτε, χωρίς καμιά περεταίρω υποχρέωση.

Newsletter

Το exploreroutdoor.gr χρησιμοποιεί επίσης υπηρεσία ενημερωτικών δελτίων. Τα στοιχεία που μας εμπιστεύεστε (όνομα, email) γι΄αυτό το σκοπό, αποθηκεύονται από εμάς και δεν παραχωρούνται σε καμιά περίπτωση σε τρίτους. Θα χρησιμοποιηθούν για την αποστολή newsletter από το www.exploreroutdoor.gr, αποκλειστικά για την ενημέρωση σας για τα νέα μας προϊόντα και τις κατά καιρούς προσφορές μας. Οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, μπορείτε να διακόψετε την υπηρεσία αυτή.

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τα παραπάνω, μπορείτε να απευθύνετε το ερώτημα σας μέσω της σχετικής φόρμας, πατώντας εδώ.

Google Analytics

Το exploreroutdoor.gr χρησιμοποιεί επίσης υπηρεσία τρίτης εταιρείας (Google Analytics). Αυτή η υπηρεσία συγκεντρώνει και μοιράζεται με το exploreroutdoor.gr, στατιστικά στοιχεία «συμπεριφοράς» όσων επισκέπτονται (ανώνυμα ή όχι) το exploreroutdoor.gr. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση προσωποποιημένα, αλλά πάντα ανώνυμα και μας παρέχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο του exploreroutdoor.gr με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες των επισκεπτών του exploreroutdoor.gr. Παράδειγμα: τον προηγούμενο μήνα επισκέφτηκαν το exploreroutdoor.gr Χ χρήστες και περιηγήθηκαν σε Χ σελίδες).

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τα παραπάνω, μπορείτε να απευθύνετε το ερώτημα σας μέσω της σχετικής φόρμας, πατώντας εδώ.


Εκτύπωση   Email